2016-10-11 00:43:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A munkahelyén sok akadállyal kell számolnia

Napi horoszkóp október 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma is a Vízöntő jegyében áll. Csak egy picit kell visszafognia magát, ne reagáljon indulatosan, akkor el tudja simítani a problémákat. Hallgasson a megérzéseire, és tudni fogja mi a teendő.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A munkahelyén sok akadállyal kell számolnia. Szerelmi ügyekben ma ne határozzon, lehet, hogy holnapra megbánná. Mérlegeljen, mi a jobb: a hirtelen változtatás vagy a békés megértés. Valószínűleg ez utóbbi...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Hagyjon elegendő időt magának mindenre, ne hajszolja magát, mert az nem vezet sehová. Ellenkezőleg, minden lépését hiábavalóvá teszi. Este egy barátja kellemes szórakozásra invitálja. Ne mondjon nemet, mert felhőtlenül fog szórakozni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez azt eredményezheti, hogy mindennapi kötelességeit csak vontatottan tudja elvégezni. Legjobb ötletei a csendben, nyugalomban érkeznek. Vonuljon kicsit vissza, szüksége van a belső nyugalomra. Így megtalálhatja a legjobb megoldást is.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Végre nem kell késedelemmel és akadályokkal számolnia, a csalódások is elkerülik. Örömteli napra számíthat, sok pozitív változással! A munkatársaival való kapcsolata is rendeződik. A főnökével ma tárgyaljon a fizetésemelésről!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nagyon szeretne előre haladni, de most mindenhez sokkal több időre van szüksége, mint máskor. Gyorsabban kimerül, úgy tűnik, a hullámok összecsapnak a feje felett. Ma több pihenésre van szüksége, szánjon magára több időt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Újdonságra vágyik, szeretné valamivel megtörni a hétköznapok monotóniáját. Új barátságokra is nyitott lesz, és ha ön egyedülálló, egy kezdődő románc tölti el boldogsággal a szívét. Legyen nyitott, pozitív visszajelzésekben lesz része.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma különösen haragosan reagálhat a megjegyzésekre, amelyeket a többiek tesznek a munkájára. Pedig lehet, hogy van alapja a kritikának... Legyen egy kicsit precízebb, pontosabb.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagy örömöt okoz, hogy egy fontos régi tervét véghez tudja vinni. Ezért persze irigyei száma is megnő - ne foglalkozzon a sértődött megjegyzésekkel. Legyen laza, élvezze a barátai társaságát. Este a párja jó hírrel várja!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az üzleti életben problémák adódhatnak, egy partnere nem tartja be a megállapodásukat, ezzel komoly fejfájást okoz önnek. Egy beszélgetés egy barátjával viszont meglepő eredményeket hozhat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sok minden nem megy olyan eredményesen, mint ahogyan ön szeretné. Figyeljen oda, mert egy technikai, vagy háztartási eszköz elromolhat, ez pedig sok bosszúsággal és váratlan kiadásokkal jár.

Halak: II. 19. - III. 20.
Kellemes napra éred, amit érdemes kihasználnia. Sok jó lehetősége lesz, az anyagi helyzete is jelentősen javulhat. Jó ízléssel, ötletességgel rendezgeti otthonát. Ha barátai meghívják, fogadja el, jól fog szórakozni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: